Puskianmäen tila – Esko ja Terttu Hakala – Marjatila Saarijärvellä

Puskianmäen tila – Esko ja Terttu Hakala on Saarijärvellä oleva marjatila jonka tuotantoon kuuluvat esimerkiksi Mansikka, Vadelma.

fmovies

Puskianmäen tila – Esko ja Terttu Hakalan oma kuvaus toiminnasta

Maatilaltamme saatavana kesäisin tuoreita mansikoita ja vadelmia (talvella pakasteena). Syksyisin tilalla toimii tuoremehuasema. Myynnissä myös tilan mehut,hunaja ja kynttilät. Tuotteitamme saatavana Reko-piirin kautta (Jyväskylä, Ähtäri).

Puskianmäen tila – Esko ja Terttu Hakala – yhteystiedot

OsoitePajupurontie 1370
Postinumero ja toimipaikka43100 Saarijärvi
Kotisivuthttp://www.puskianmaki.fi/


Facebookhttps://www.facebook.com/puskianmaentila/
Instagram
Puskianmäen tila – Esko ja Terttu Hakala – yhteystiedot

Tuote- ja palveluvalikoima

Tuotteet valmiiksi kerättynäMansikka, Vadelma
Tuotteet itsepoimien
Muut palvelut

Marjatilan Puskianmäen tila – Esko ja Terttu Hakala tiedot on lisätty marjatilat.fi tilahakemistoon 8.3.2022 klo 17.36.27. Tiedot on kerätty tilan omilta kotisivuilta sekä muista internetin julkisista lähteistä.

Suomi elää maataloustuotteilla! Maatilat ovat osa suomalaista kesäkulttuuria herkullisine tuotteineen. Tilat sijaitsevat yleensä mahtavissa maisemissa ja tilojen myymät tuotteet ovat pääasiassa tuoreita ja hyvälaatuisia. Marjatilat.fi verkkopalvelu kerää yhteen helposti löydettävään paikkaan tiloja, tavoitteena olla tulevaisuudessa suomen selkein listaus marjatiloista.

Huomaa kommentoidessasi, että kommenttisi saattavat tulla tälle sivulle tarkistuksen jälkeen näkyviin. Kommentit eivät myöskään kulkeudu automaattisesti Puskianmäen tila – Esko ja Terttu Hakalan tietoon.