Hangasojan tila – Marjatila Loimaan Kojonperässä

Hangasojan tila on Loimaan Kojonperässä kasvava marjatila jonka valikoimaan kuuluvat esimerkiksi Mansikka.

fmovies

Hangasojan tilan oma kuvaus toiminnasta

Hangasojan tila sijaitsee Loimaan Kojonperässä Kojonjoen rannalla. Pelloilla kasvatamme leipä- ja rehuviljaa, ruokahernettä, nurmirehua ja mansikoita. Lampolassa määkii 260 uuhen katras. Mansikoita olemme kasvattaneet vuodesta 1993 lähtien. Mansikat myydään suoraan tilalta asiakkaiden poimiessa ne itse tai valmiiksi poimittuna.

Hangasojan tila – yhteystiedot

OsoiteSaharannantie 475
Postinumero ja toimipaikka32260 KOJONPERÄ
Kotisivuthttp://hangasoja.fi


Facebook
Instagram
Hangasojan tila – yhteystiedot

Tuote- ja palveluvalikoima

Tuotteet valmiiksi kerättynäMansikka
Tuotteet itsepoimienMansikan itsepoiminta
Muut palvelutKotieläimiä

Marjatilan Hangasojan tila tiedot on lisätty marjatilat.fi tilahakemistoon 8.3.2022 klo 20.01.22. Tiedot on kerätty tilan omilta kotisivuilta sekä muista internetin julkisista lähteistä.

Suomi elää maataloustuotteilla! Viljelykset ovat osa suomalaista kesäkulttuuria monine palveluineen. Marjatilat sijaitsevat yleensä mahtavissa maisemissa ja tilojen myymät tuotteet ovat pääasiassa tuoreita ja hyvälaatuisia. Marjatilat.fi verkkopalvelu kerää yhteen helposti löydettävään paikkaan tiloja, tavoitteena olla tulevaisuudessa suomen helpoin listaus marjatiloista.

Huomaa kommentoidessasi, että kommenttisi saattavat tulla tälle sivulle tarkistuksen jälkeen näkyviin. Kommentit eivät myöskään kulkeudu automaattisesti Hangasojan tilan tietoon.