Frans Eerikin tila – Marjatila Pertunmaan Mansikkamäellä

Frans Eerikin tila on Pertunmaan Mansikkamäellä sijaitseva maatila jonka valikoimaan kuuluvat esimerkiksi Mansikka, Vadelma.

fmovies

Frans Eerikin tilan oma kuvaus toiminnasta

Frans-Eerikin tila on saanut alkunsa jo 1800-luvulla ja on monien perinteisten maatilojen mukana 1900-luvulla elänyt ajan hengessä. 2000-luvun alussa mietittiin puiden istuttamista peltoihin, mutta päädyttiin kunnioittamaan edellisten sukupolvien pellon raivaustyötä ja aloitettiin raparperien ja marjojen viljely. Tule paikan päälle. Meiltä aina saa marjoja.

Frans Eerikin tila – yhteystiedot

OsoiteMansikkamäentie 697
Postinumero ja toimipaikka19420 Mansikkamäki
Kotisivuthttp://www.frans-eerikintila.fi/


Facebookhttps://www.facebook.com/Franseerik/
Instagram
Frans Eerikin tila – yhteystiedot

Tuote- ja palveluvalikoima

Tuotteet valmiiksi kerättynäMansikka, Vadelma
Tuotteet itsepoimienVadelman itsepoiminta
Muut palvelut

Marjatilan Frans Eerikin tila tiedot on lisätty marjatilat.fi tilahakemistoon 8.3.2022 klo 16.55.04. Tiedot on kerätty tilan omilta kotisivuilta sekä muista internetin julkisista lähteistä.

Suomi elää maataloustuotteilla! Marjatilat ovat osa jokakesäisiä ”must go” kohteita monine tuotteineen. Marjatilat ovat yleensä kauniissa maisemissa ja tilojen myymät tuotteet ovat pääasiassa tuoreita ja hyvälaatuisia. Marjatilat.fi verkkopalvelu kokoaa yhteen helposti löydettävään paikkaan tiloja, tavoitteena olla tulevaisuudessa suomen helpoin listaus marjatiloista.

Huomaa kommentoidessasi, että kommenttisi saattavat tulla tälle sivulle tarkistuksen jälkeen näkyviin. Kommentit eivät myöskään kulkeudu automaattisesti Frans Eerikin tilan tietoon.