Anttilan Marjatila – Marjatila Kirkkonummella

Anttilan Marjatila on Kirkkonummella sijaitseva marjatila jonka tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi Mansikka, Vadelma, Tarhaherne.

fmovies

Anttilan Marjatilan oma kuvaus toiminnasta

Anttilan marjatila on toiminut luonnonkauniissa Kirkkonummen Oitmäessä vuodesta 1978 nyt jo toisessa polvessa. Meillä voit poimia tuoreet mansikat ja vadelmat itse, tai tilata valmiiksi poimitut marjat.

Anttilan Marjatila – yhteystiedot

OsoiteMarjaraitti 36
Postinumero ja toimipaikka02510 OITMÄKI
Kotisivuthttp://www.anttilan.tk/


Facebookhttps://www.facebook.com/Anttilanmarjatila/
Instagram
Anttilan Marjatila – yhteystiedot

Tuote- ja palveluvalikoima

Tuotteet valmiiksi kerättynäMansikka, Vadelma, Tarhaherne
Tuotteet itsepoimienMansikan itsepoiminta, Mustaherukan itsepoiminta, Punaherukan itsepoiminta, Valkoherukan itsepoiminta, Viherherukan itsepoiminta, Tarhaherneen itsepoiminta
Muut palvelut

Marjatilan Anttilan Marjatila tiedot on lisätty marjatilat.fi tilahakemistoon 26.7.2021 klo 0.07.39. Tiedot on kerätty tilan omilta kotisivuilta sekä muista internetin julkisista lähteistä.

Suomi elää maataloustuotteilla! Viljelykset ovat osa suomalaista kesäkulttuuria monine tuotteineen. Marjatilat sijaitsevat yleensä hienoissa maisemissa ja tilojen myymät tuotteet ovat pääasiassa tuoreita ja hyvälaatuisia. Marjatilat.fi verkkopalvelu kokoaa yhteen helposti löydettävään paikkaan tiloja, tavoitteena olla tulevaisuudessa suomen kattavin listaus marjatiloista.

Huomaa kommentoidessasi, että kommenttisi saattavat tulla tälle sivulle tarkistuksen jälkeen näkyviin. Kommentit eivät myöskään kulkeudu automaattisesti Anttilan Marjatilan tietoon.