Annin Marjatarha – Marjatila Kauhavalla

Annin Marjatarha on Kauhavalla sijaitseva maatila jonka tuotantoon kuuluvat esimerkiksi Mansikka, Vadelma, Pensasmustikka.

fmovies

Annin Marjatarhan oma kuvaus toiminnasta

Tervetuloa Marjatarhallemme Kauhavan Viinikan kylälle! Kasvatamme marjoja suurella intohimolla ja vuosien kokemuksella. Marjojen viljely on kuin lasten kasvatus: kasvulle luodaan parhaat edellytykset, ja kun tuotteet lähtevät asiakkaalle, saamme olla niistä ylpeitä.

Annin Marjatarha – yhteystiedot

OsoitePyysalontie 278
Postinumero ja toimipaikka62200 Kauhava
Kotisivuthttps://marjatarha.fi/


Facebookhttps://www.facebook.com/marjatarha/
Instagramhttps://www.instagram.com/anninmarjatarha/
Annin Marjatarha – yhteystiedot

Tuote- ja palveluvalikoima

Tuotteet valmiiksi kerättynäMansikka, Vadelma, Pensasmustikka
Tuotteet itsepoimien
Muut palvelutKahvila

Marjatilan Annin Marjatarha tiedot on lisätty marjatilat.fi tilahakemistoon 25.7.2021 klo 23.52.52. Tiedot on kerätty tilan omilta kotisivuilta sekä muista internetin julkisista lähteistä.

Suomi elää maataloustuotteilla! Maatilat ovat osa suomalaista kesäkulttuuria monine palveluineen. Marjatilat lepäävät yleensä kauniissa maisemissa ja tilojen myymät tuotteet ovat pääasiassa tuoreita ja hyvälaatuisia. Marjatilat.fi verkkopalvelu kokoaa yhteen helposti löydettävään paikkaan tiloja, tavoitteena olla tulevaisuudessa suomen selkein listaus marjatiloista.

Huomaa kommentoidessasi, että kommenttisi saattavat tulla tälle sivulle tarkistuksen jälkeen näkyviin. Kommentit eivät myöskään kulkeudu automaattisesti Annin Marjatarhan tietoon.