Alitalon Marja – Marjatila Turussa Paattisilla

Alitalon Marja on Turussa Paattisilla kasvava maatila jonka tuotantoon kuuluvat esimerkiksi Mansikka, Tarhaherne, Varhaisperuna, Peruna.

fmovies

Alitalon Marjan oma kuvaus toiminnasta

Tilamme kautta saat vain ja ainoastaan itse kasvattamiamme tuotteita. Tavoitteena on, että kaikki myymämme mansikat ovat aina samana aamuna poimittuja,jolloin mansikoiden laatu on mahdollisimman hyvä. Meille kotimaisuus on hyvin tärkeää ja olemme saaneet käyttöoikeuden Hyvää Suomesta -tuotemerkkiin.

Alitalon Marja – yhteystiedot

OsoitePaattistentie 936
Postinumero ja toimipaikka21330 PAATTINEN
Kotisivuthttps://www.alitalonmarja.fi/


Facebookhttps://www.facebook.com/alitalonmarja/
Instagram
Alitalon Marja – yhteystiedot

Tuote- ja palveluvalikoima

Tuotteet valmiiksi kerättynäMansikka, Tarhaherne, Varhaisperuna, Peruna
Tuotteet itsepoimienMansikan itsepoiminta
Muut palvelut

Marjatilan Alitalon Marja tiedot on lisätty marjatilat.fi tilahakemistoon 25.7.2021 klo 23.43.09. Tiedot on kerätty tilan omilta kotisivuilta sekä muista internetin julkisista lähteistä.

Suomi elää maataloustuotteilla! Maatilat ovat osa jokakesäisiä ”must go” kohteita herkullisine tuotteineen. Maatilat sijaitsevat yleensä kauniissa maisemissa ja tilojen myymät tuotteet ovat pääasiassa tuoreita ja hyvälaatuisia. Marjatilat.fi verkkopalvelu kerää yhteen helposti löydettävään paikkaan tiloja, tavoitteena olla tulevaisuudessa suomen paras listaus marjatiloista.

Huomaa kommentoidessasi, että kommenttisi saattavat tulla tälle sivulle tarkistuksen jälkeen näkyviin. Kommentit eivät myöskään kulkeudu automaattisesti Alitalon Marjan tietoon.