Ali-Alhan Tila – Marjatila Karjalohjalla

Ali-Alhan Tila on Karjalohjalla kasvava maatila jonka tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi Mansikka, Vadelma, Mustaherukka, Tarhaherne.

fmovies

Ali-Alhan Tilan oma kuvaus toiminnasta

Voit tulla itse poimimaan kauniin luonnon keskelle, Lohjanjärvenranalle tai tilata marjat valmiiksi poimittuina. Mansikka-aika alkaa yleensä heti juhannuksena, joten soitathan marjatiedustelut numeroon 0400 522 516. Heinäkuun loppupuolella valmistuvat mustaherukat ja vadelmat. Myös niitä voit tulla itse poimimaan tai tilata marjat valmiiksi poimittuina.

Ali-Alhan Tila – yhteystiedot

OsoiteTallaantie 214
Postinumero ja toimipaikka09120 Karjalohja
Kotisivuthttp://www.ali-alhantila.fi/


Facebook
Instagram
Ali-Alhan Tila – yhteystiedot

Tuote- ja palveluvalikoima

Tuotteet valmiiksi kerättynäMansikka, Vadelma, Mustaherukka, Tarhaherne
Tuotteet itsepoimienMansikan itsepoiminta, Vadelman itsepoiminta, Mustaherukan itsepoiminta
Muut palvelutMajoitusta

Marjatilan Ali-Alhan Tila tiedot on lisätty marjatilat.fi tilahakemistoon 25.7.2021 klo 18.39.58. Tiedot on kerätty tilan omilta kotisivuilta sekä muista internetin julkisista lähteistä.

Suomi elää maataloustuotteilla! Maatilat ovat osa jokakesäisiä ”must go” kohteita herkullisine tuotteineen. Maatilat sijaitsevat yleensä hienoissa maisemissa ja tilojen myymät tuotteet ovat pääasiassa tuoreita ja hyvälaatuisia. Marjatilat.fi verkkopalvelu kasaa yhteen helposti löydettävään paikkaan tiloja, tavoitteena olla tulevaisuudessa suomen helpoin listaus marjatiloista.

Huomaa kommentoidessasi, että kommenttisi saattavat tulla tälle sivulle tarkistuksen jälkeen näkyviin. Kommentit eivät myöskään kulkeudu automaattisesti Ali-Alhan Tilan tietoon.