Ahtolan Tila – Marjatila Nurmijärvellä

Ahtolan Tila on Nurmijärvellä sijaitseva maatila jonka tuotantoon kuuluvat esimerkiksi Vadelma.

fmovies

Ahtolan Tilan oma kuvaus toiminnasta

Tilalla viljellään herkullisia Muskoka-vadelmia. Mahdollisuus on myös tilata metsämustikkaa ja mansikkaa, saatavuus näihin kuitenkin varmistetaan tilauksen yhteydessä. Maatiaiskukot Olov ja Jussi tyttöineen ihastuttavat pihapiirissä ja sinulla on mahdollisuus tilata valtavan onnellisten ja vapaiden kanojen munia. Juhannuksen jälkeen kuoriutuneita tipuja ovat kaikki lapset ja lapsenmieliset tervetulleita katsomaan.

Ahtolan Tila – yhteystiedot

OsoiteKeikkumäentie 153
Postinumero ja toimipaikka01900 Nurmijärvi
Kotisivuthttp://www.ahtolantila.fi/


Facebookhttps://www.facebook.com/Walleniuksenvadelma/
Instagram
Ahtolan Tila – yhteystiedot

Tuote- ja palveluvalikoima

Tuotteet valmiiksi kerättynäVadelma
Tuotteet itsepoimien
Muut palvelutKotieläimiä

Marjatilan Ahtolan Tila tiedot on lisätty marjatilat.fi tilahakemistoon 25.7.2021 klo 17.37.05. Tiedot on kerätty tilan omilta kotisivuilta sekä muista internetin julkisista lähteistä.

Suomi elää maataloustuotteilla! Lähitilat ovat osa jokakesäisiä ”must go” kohteita monine palveluineen. Tilat lepäävät yleensä mahtavissa maisemissa ja tilojen myymät tuotteet ovat pääasiassa tuoreita ja hyvälaatuisia. Marjatilat.fi verkkopalvelu kasaa yhteen helposti löydettävään paikkaan tiloja, tavoitteena olla tulevaisuudessa suomen kattavin listaus marjatiloista.

Huomaa kommentoidessasi, että kommenttisi saattavat tulla tälle sivulle tarkistuksen jälkeen näkyviin. Kommentit eivät myöskään kulkeudu automaattisesti Ahtolan Tilan tietoon.