Aholammen tila – Marjatila Valkealassa

Aholammen tila on Valkealassa sijaitseva marjatila jonka tuotantoon kuuluvat esimerkiksi Mansikka, Vadelma.

fmovies

Aholammen tilan oma kuvaus toiminnasta

Haluamme nauttia kesästä ja sen antamista hedelmistä ympäri vuoden. Tilamme kautta saat suomalaisia lähialueen marjoja tuoreena tai valmiiksi pakastettuina. Viljelemme marjatilallamme mansikoita ja vadelmia. Tarjoamme myös muita lähialueen puutarhamarjoja ja luonnonmarjoja sekä omalla reseptillämme valmistettuja marjajalosteita. Tilamyymälämme, jossa myös lähiruokatuotteita on avoinna tuoremarjakauden ajan.

Aholammen tila – yhteystiedot

OsoiteHaukjärventie 36
Postinumero ja toimipaikka46230 Valkeala
Kotisivuthttps://www.aholammentila.fi/


Facebookhttps://www.facebook.com/aholammentila/
Instagramhttps://www.instagram.com/aholammentila/
Aholammen tila – yhteystiedot

Tuote- ja palveluvalikoima

Tuotteet valmiiksi kerättynäMansikka, Vadelma
Tuotteet itsepoimienMansikan itsepoiminta, Vadelman itsepoiminta
Muut palvelut

Marjatilan Aholammen tila tiedot on lisätty marjatilat.fi tilahakemistoon 25.7.2021 klo 16.28.40. Tiedot on kerätty tilan omilta kotisivuilta sekä muista internetin julkisista lähteistä.

Suomi elää maataloustuotteilla! Marjatilat ovat osa suomalaista kesäkulttuuria monine tuotteineen. Marjatilat sijaitsevat yleensä kauniissa maisemissa ja tilojen myymät tuotteet ovat pääasiassa tuoreita ja hyvälaatuisia. Marjatilat.fi verkkopalvelu kokoaa yhteen helposti löydettävään paikkaan tiloja, tavoitteena olla tulevaisuudessa suomen paras listaus marjatiloista.

Huomaa kommentoidessasi, että kommenttisi saattavat tulla tälle sivulle tarkistuksen jälkeen näkyviin. Kommentit eivät myöskään kulkeudu automaattisesti Aholammen tilan tietoon.