Hallonmäen tila – Marjatila Salossa, Perniössä

Hallonmäen tila on Salossa, Perniössä sijaitseva marjatila jonka valikoimaan kuuluvat esimerkiksi Mansikka, Vadelma, Karhunvadelma.

fmovies

Hallonmäen tilan oma kuvaus toiminnasta

Hallonmäentila on kolmannen sukupolven puutarhatila, jossa viljelemme muun muassa tunnelivadelmaa, mansikkaa, kirsikkatomaatteja ja monipuolisesti yrttejä sekä hyötykasveja. Haluamme vastuullisesti kehittyä ja monipuolistaa puutarhaamme ja olla osana kehittämässä elävää maaseutua. Poikkea meillä ja nappaa mukaasi satokauden maistuvimmat herkut. Tervetuloa!

Hallonmäen tila – yhteystiedot

OsoiteKuljuntie 79
Postinumero ja toimipaikka25520 Perniö
Kotisivut


Facebookhttps://www.facebook.com/hallonmaentila/
Instagram
Hallonmäen tila – yhteystiedot

Tuote- ja palveluvalikoima

Tuotteet valmiiksi kerättynäMansikka, Vadelma, Karhunvadelma
Tuotteet itsepoimien
Muut palvelut

Marjatilan Hallonmäen tila tiedot on lisätty marjatilat.fi tilahakemistoon 8.3.2022 klo 18.30.06. Tiedot on kerätty tilan omilta kotisivuilta sekä muista internetin julkisista lähteistä.

Suomi elää maataloustuotteilla! Maatilat ovat osa suomalaista kesäkulttuuria herkullisine tuotteineen. Maatilat lepäävät yleensä kauniissa maisemissa ja tilojen myymät tuotteet ovat pääasiassa tuoreita ja hyvälaatuisia. Marjatilat.fi verkkopalvelu kokoaa yhteen helposti löydettävään paikkaan tiloja, tavoitteena olla tulevaisuudessa suomen helpoin listaus marjatiloista.

Huomaa kommentoidessasi, että kommenttisi saattavat tulla tälle sivulle tarkistuksen jälkeen näkyviin. Kommentit eivät myöskään kulkeudu automaattisesti Hallonmäen tilan tietoon.