Haapamäentalo, marjatila – Marjatila Keuruun Haapamäellä

Haapamäentalo, marjatila on Keuruun Haapamäellä kukoistava maatila jonka tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi Mansikka, Vadelma, Mustaherukka, Punaherukka, Valkoherukka.

fmovies

Haapamäentalo, marjatilan oma kuvaus toiminnasta

Haapamäentalo on monipuolinen marjatila Haapamäellä. Kesällä tilan tuotteita saa tuoreena ja pakastettuna läpi vuoden. Viljelyssä on mansikkaa, vadelmaa, musta-, puna- ja valkoherukkaa. Näiden lisäksi pakasteesta saattaa löytyä smoothie-sekoituksia ja pensasmustikkaa. Marjojen kukista kerättyä hunajaa saa tilalta ja alueen kaupoista läpi vuoden. Marjoja tilalla on viljelty 1970-luvulta lähtien.

Haapamäentalo, marjatila – yhteystiedot

OsoitePihlajaojantie 233
Postinumero ja toimipaikka42800 Haapamäki
Kotisivut


Facebookhttps://www.facebook.com/Haapamaentalo/
Instagram
Haapamäentalo, marjatila – yhteystiedot

Tuote- ja palveluvalikoima

Tuotteet valmiiksi kerättynäMansikka, Vadelma, Mustaherukka, Punaherukka, Valkoherukka
Tuotteet itsepoimienMansikan itsepoiminta, Vadelman itsepoiminta, Mustaherukan itsepoiminta, Punaherukan itsepoiminta, Valkoherukan itsepoiminta
Muut palvelut

Marjatilan Haapamäentalo, marjatila tiedot on lisätty marjatilat.fi tilahakemistoon 8.3.2022 klo 17.13.00. Tiedot on kerätty tilan omilta kotisivuilta sekä muista internetin julkisista lähteistä.

Suomi elää maataloustuotteilla! Marjatilat ovat osa monen perheen kesälomaa monine tuotteineen. Marjatilat sijaitsevat yleensä hienoissa maisemissa ja tilojen myymät tuotteet ovat pääasiassa tuoreita ja hyvälaatuisia. Marjatilat.fi verkkopalvelu kokoaa yhteen helposti löydettävään paikkaan tiloja, tavoitteena olla tulevaisuudessa suomen selkein listaus marjatiloista.

Huomaa kommentoidessasi, että kommenttisi saattavat tulla tälle sivulle tarkistuksen jälkeen näkyviin. Kommentit eivät myöskään kulkeudu automaattisesti Haapamäentalo, marjatilan tietoon.